HTML

cangacica cuccai

szaisztok! ez a blog azért jött létre, hogy első kézből informáljalak titeket, mi történik a cangásvilágban. Persze nem csak a felvonulásokról, kivonulásokról, kirándulásokról, de koncertekről, bulikról és minden aktuális dologról is beszámolok ám! És aki még néha bejegyez majd, a drága, egyetlen "majdnemjegyesem", flyingspeader husi! (akivel tegnap voltunk MÁSFÉL évesek, huhúúú)

Friss topikok

Linkblog

2009.03.18. 23:51 cangacica

bleeeee

szevasztok!

kedves Ismerősök és Ismeretlenek, első bejegyzésemben még csak annyi, hogy megjavítottam a bringám és ha minden igaz szombatra át is fogom festeni. F.S drága vett nekem egy színt, amiről úgy gondolta, hogy tetszeni fog és nahát, TÉNYLEG! szóval fel a maszkot és majd együtt lefújjuk. Amúgy ezen kívül annyi, hogy pénteken pedig ha minden igaz partivideózok, de ha azt nem is partifotózok, mert azt a fülest kaptam kis baráosnémtől (Szia Borcsi!:P), hogy a Gödörben valami táncos Zubolyos mulatság lesz, amin pedig már bizony régen voltunk és itt az ideje, hogy megmutassuk magunkat. Szombaton meg kipróbálom az új tavaszi színű bringám! olllááá!

Szólj hozzá!

Címkék: bemutcsi


A bejegyzés trackback címe:

https://cangasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr641010958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása