HTML

cangacica cuccai

szaisztok! ez a blog azért jött létre, hogy első kézből informáljalak titeket, mi történik a cangásvilágban. Persze nem csak a felvonulásokról, kivonulásokról, kirándulásokról, de koncertekről, bulikról és minden aktuális dologról is beszámolok ám! És aki még néha bejegyez majd, a drága, egyetlen "majdnemjegyesem", flyingspeader husi! (akivel tegnap voltunk MÁSFÉL évesek, huhúúú)

Friss topikok

Linkblog

2009.04.22. 00:45 cangacica

Majd fél év múlva...

Ajjaj! Érdekesen alakult a szombatunk:) Úgy keltem fel, hogy akkor most, végre eljött a nagy nap. mennyi tervezés meg minden, aztán a NAGYBETŰS élet, mint mindig, most is átírta a számításokat. Alapból tök sokáig készülődtünk. Ákival nem túl könnyű az elindulás, meg én is kicsíptem magam. A zöld bicómank meg defektje lett és inkább Albiét kaptam kölcsön, aki nem akart kivonulni...Na akkor elkezdtük keresni a többieket meg csatlakoztunka  jóhangulatú tömeghez. Állati sokan voltak!!! De ez persze tök pozitív..Mi annyira bent voltak már a tömeg közepében, mikor elkezdtük keresni bazsiékat, hogy őket nem, de legalább Borit össze tudtuk szedni. Borika megint hozta a formáját, mint kifejtette utálja a Critical Masst, mert egy "divatszar". Én nem annak tartom, szerintem egyszerűen csak flash, hogy a sok ember együtt bringázik. Nem tudom, hogy jön ide a divat?? Borcsi, kifejtenéd?? Na mindegy, szóval ott volt Bori meg Áki, aki szokásához híven, most is inkább chillezett volna. Kis lusta Áki bá!

Amíg bringáztunk egyébként fasza volt. ugyanazt éreztem, amit minden Critical Mass alatt eddig, hogy igen, itt senki nem ellenség és mindenki jót akar. Mi is jót akartunk, úgyhogy az alagútnál tettünk egy elhúzódó kitérőt. gyönyörű volt a kilátás, Borcsa hülyeségeket beszélt, Áki pedig flashelt a kilátásra, ja meg elvesztette az egyik piercingjét. Kis butám! Aztán Bazsiék hívtak a Hősök terére, de már jól voltun...szóval nagyvonalakban békésen és viszonylag kevés bringázással, de nagyon jó hangulatban töltöttük a CM-et. A bicikliemelést sajnálom, de majd fél év múlva...:D

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cangasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr621079254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása