HTML

cangacica cuccai

szaisztok! ez a blog azért jött létre, hogy első kézből informáljalak titeket, mi történik a cangásvilágban. Persze nem csak a felvonulásokról, kivonulásokról, kirándulásokról, de koncertekről, bulikról és minden aktuális dologról is beszámolok ám! És aki még néha bejegyez majd, a drága, egyetlen "majdnemjegyesem", flyingspeader husi! (akivel tegnap voltunk MÁSFÉL évesek, huhúúú)

Friss topikok

Linkblog

2009.06.09. 23:41 cangacica

blog fejlesztés

na megint van két új videóm! belejövök:DD ha vki elmondja, h lehet nem linkben, hanem úgy képernyősen beilleszteni ide, akkor fel is teszem majd, addig youtube...

most már leállok ezekkel a magáncuccokkal, tom, h nem ezért olvassátok ezt a blogot...különben is rengeteg téma van, amivel nem foglalkozik senki. Pl. Adri csoptársam most akar venni bringát és én adok neki tanácsot, sok boltba járunk és tök jó lenne ezekről írni, hogy hol érdemes, hol nem, stb. meg végigmenni pest bringaútjain, na az pl. nagyon tanulságos lenne! most Ákit próbálom fűzni erre, de szegény annyira kifárad a melóban, h szörnyű:( lehet majd Borcsával fogom csinálni, attól függ.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cangasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr861175797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása