HTML

cangacica cuccai

szaisztok! ez a blog azért jött létre, hogy első kézből informáljalak titeket, mi történik a cangásvilágban. Persze nem csak a felvonulásokról, kivonulásokról, kirándulásokról, de koncertekről, bulikról és minden aktuális dologról is beszámolok ám! És aki még néha bejegyez majd, a drága, egyetlen "majdnemjegyesem", flyingspeader husi! (akivel tegnap voltunk MÁSFÉL évesek, huhúúú)

Friss topikok

Linkblog

2009.10.02. 12:13 cangacica

VÉGRE!

Sziasztok,

A CM.hu-n már olvashattátok, milyen hatalmas botrányt kavart a 22.-ei felvonulás. Nos én ott voltam és mindenkit biztosíthatok, nagyon jó hangulatban telt. Még akkor is, ha az autósok és a motorosok(!), kevésbé fogadtak minket szívesen.

Sztem érdekes kísérlet volt és remélem sikeres is lesz, h megnéztük, milyen az amikor a bringások vannak többen.

Persze, ezutón isköszönet az autósok türelméért. A cél a békés egymásmellett élés és nem egymás zavarása kéne, hogy legyen, remélem erről a városvezetést is meg tudjuk győzni idővel.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cangasztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr371422598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása